2013 m. balandžio 6 d., šeštadienis


www.gusttis.lt, info@gustis.lt, tel.:868460573
                                       




Mes esame tam, kad Jūsų namai būtų jaukesni. Mes gaminame prie kūno prisitaikančius krėsliukus: žaismingus sėdmaišius mažiesiems bei didelius ir patogius sėdmaišius  suaugusiems. Juos gaminame kiekvienam klientui individualiai pagal norimą spalvą, dydį ir formą.
Jei Jūs nenorite  individualaus gaminio, o norite įsigyti čia ir dabar, siūlome užsukti į mūsų mažą krautuvėlę ir nusipirkti patikusį sėdmaišį.
Užsakant du ir daugiau sėdmaišių taikome nuolaidas.
Sėdmaišį sudaro vidinis ir išorinis maišai. Sėdmaišiai yra pilnai užpildyti polistirolo granulėmis jų netaupant, todėl kelis metus papildyti patiems nereikės.
Pateikiame siūlomų sėdmaišių formas, dydžius, kurie yra koreguojami kiekvienam individualiam  užsakymui, atsižvelgiant į Jūsų poreikius: http://www.gusttis.lt/sedmaisiai1.htm






Pateikiame siūlomų audinių paletę http://www.gusttis.lt/audiniai.htm

 Sėdmaišiai yra užpildyti polistireninio putplasčio granulėmis.  Atsegę vidinio maišo užtrauktuką, sėdmaišį galite patys pasipildyti granulėmis. Kad sėdmaišis atrodytų estetiškai, jo išoriniame maiše lipni juosta siuvama dugne, todėl jos nesimato. Išorinį maišą galite nuimti ir skalbti, taip Jūsų baldas visada atrodys nepriekaištingai ir gražiai.
Užsakymo įvykdymas trunka iki 5 darbo dienų.
Taip pat siūlome jau turintiems šį puikų baldą atsinaujinti- galime pasiūti išorinį maišą pagal Jūsų sėdmaišio formą ir matmenis. Dėl paslaugos kreipkitės info@gusttis.lt.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą